Cabinet stomatologic Bucuresti Cabinet stomatologic Bucuresti

Cabinet stomatologic - Servicii

Servicii Cabinetul isi doreste sa sporeasca in permanenta calitatile serviciilor acordate. Va rugam sa ne sprijiniti in aceasta actiune comunicandu-ne dupa ce ne-ati vizitat, impresiile, dorintele si sugestiile dumneavoastra. Va asiguram ca le vom lua in considerare si va multumim.

Shadow

Profilaxie

Profilaxie Indiferent cat de bine va spalati pe dinti acasa,exista anumite bacterii care se dezvolta in cavitatea bucala (inclusiv pe suprafata dentara),care,nu pot fi indepartate prin periajul manual la domiciliu.Ele se pot indeparta in cabinetul dentar de catre medicul specialist prin numeroase tehnici de curatare si prevenire a acestora. (detartraj, periaj, air-flow, fluorizari etc)....mai multe

Odontoterapie

Atunci cand un dinte se cariaza este necesara aplicarea unei plombe. Progresele materialelor actuale moderne ofera multiple optiuni pentru repararea dintilor cariati. Mai multi factori ar trebui luati in considerare in stabilirea tipului de restaurare potrivit pentru fiecare pacient in parte,in functie de: pozitia cavitatii(cariei), dimensiunea cariei si cheltuielile asociate. Dupa efectuarea unei examinari atente vom discuta si recomanda tipul adecvat de restaurare inainte de efctuarea tratamentului. Odontoterapie

Endodontie

Endodontie Endodontia este specialitatea care se ocupa de diagnosticarea bolilor nervului dentar si tratamentul acestora. De cele mai multe ori, prin tratamentul afectiunilor nervului se intelege chiar indepartarea acestuia si obturarea spatiului endodontic, in scopul eliminarii infectiilor si protejarii de infectii viitoare.

Protetica

Protetica este o specializare a stomatologiei a carei misiune este sa asigure obtinerea unei danturi echilibrate din punct de vedere functional si estetic.
Coroana dentara - Este recomandata in cazul in care dintele a suferit o pierdere semnificativa din structura. Pastreaza aspectul natural al dintelui, iar in cazul respectarii principiilor de igienizare si profilaxie dentara, poate avea o durata de viata de peste 10 ani.
Puntile dentare - Inlocuiesc unul sau mai multi dinti lipsa. Practic, o punte dentara este sprijinita cu ajutorul coroanelor dentare pe dintii slefuiti sau implanturile vecine, fiind formata central dintr-unul sau doi dinti realizati dintr-un material ce respecta principiile bio-esteticii.
Protetica

Estetica dentara

Estetica Dentara Astazi, din ce in ce mai multi oameni beneficiaza de estetica dentara ce cuprinde un spectru larg de tehnici menite sa contribuie la imbunatatirea zambetului. Datorita materialelor si a tehnicilor de prima clasa, dintii pot arata si dura mult mai bine decat in trecut.

Parodontologie

Parodontologia este ramura medicinii dentare care are in vizor bolile parodontiului. Parodontopatia este denumirea gererala data afectiunilor inflamatorii si degenerative ce intereseaza tesuturile de sustinere a dintelui. Parodontologie

Implantologie / Chirurgie mica

Implantologie Implantologia este o ramura a stomatologiei ce rezolva problemele de edentatie (lipsa dintilor) cu ajutorul implanturilor dentare. Implantul dentar este un surub din titan, care se va insera in os, in locul dintilor lipsa. Dupa 4-6 luni se descopera implantul se insera bontul protetic si se realizeaza lucrarea dentara.

Pedodontie

Prioritatea noastra, este sa ne manifestam grija fata de dentitia copiilor tai, concentrandu-ne pe preventie, pe tratamente de calitate si pe o motivare pozitiva. Vrem sa cream o atmosfera placuta, confortabila in care copiii sa agreeze obiceiurile legate de igiena dentara inca de la inceput. Pedodontie

Tratament cu Laserul HELBO

Tratament cu Laserul HELBOAjuta la distrugerea bacteriilor de la nivel gingival si osos.

Acesta ajuta atat la vindecarea mai rapida dupa anumite inerventii chirurgicale cat si la distrugerea germenilor aparuti in urma unor acumulari mari de tartru sau placa gingivala.

Tratamentul cu laser ajuta la stoparea cresterii bacteriilor in parodontitele marginale cronice (parodontoza).

Tratamentul cu laser se realizeaza dupa efectuarea detartrajului si a curatarii profunde la nivel gingival si osos. Laserul sterilizeaza zonele de la nivelul gingiei si a osului si nu mai permite cresterii bacteriilor la acest nivel .

Tratamentul propus se bazează pe marcarea , impregnarea peretelui bacterian folosind molecule de colorant. Aceste molecule colorate astfel vor fi sensibile la lumina data de laser si apoi sunt distruse. Moleculele de colorant sunt apoi activate folosind lumina laser și transferă energia lor în oxigen local. Acest lucru creează oxigen singlet extrem de agresiv, care distruge mai mult de 99% din bacteriile din biofilm. O rată de eficacitate la fel de mare ca aceasta ar fi de neconceput folosind metode convenționale de tratament .
Shadow